ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Fıçı CHP Genel Başkanı Özel'i makamında ziyaret etti

Başkan Fıçı CHP Genel Başkanı Özel'i makamında ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Fıçı CHP Genel Başkanı Özel'i makamında ziyaret etti

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı CHP genel başkanı Özgür özel 'in ülke gündemini değerlendirdiği grup toplantısına katıldı. Özel'i makamında ziyaret etti.

CHP Grup toplantısında; Siyasetin dilinin yumuşaması, Türkiye'nin normalleşmesi ve ülkenin sorunlarının tek tek çözülmesi konularında kararlılık mesajı verildi.

Grup toplantısı sonrasında makamında; Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Özel ile makamında görüştü. Foça’da hedeflediği başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için önceliklendirdiği çalışmalarından bahsetti.
Başkan Fıçı sözlerine şöyle devam etti "Genel Başkanımız Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek, Foça’da hedeflediğimiz başarı dolu, tertemiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı için önceliklendirdiğimiz projelerimizi, sosyal belediyecilik uygulamalarımızı, hemşerilerimizin beklentilerini ve şimdiden kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları kendisiyle paylaştım. Foça halkının selamlarını ilettim. 

Öncesinde Foça’da bizleri ziyaret eden, Ankara’da bizleri kabul eden, daha güzel bir Foça için bizlerle aynı heyecanı paylaşan, desteklerini sağlayan değerli Genel Başkanımıza gönülden teşekkür ederim. " dedi 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TFF'den Karşıyaka'ya ceza
Sonraki Haber Mahsur kalan minik can dostlarını belediye ekipleri kurtardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?