ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Engin pazarda...

Başkan Engin pazarda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Engin pazarda...

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Çamtepe Mahallesi’nde her çarşamba kurulan Narlıdere Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti.

Pazaryeri esnafının talep ve önerilerini dinleyen, onlara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Engin, mahalle sakinleri ile de bol bol sohbet etti. CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun ve ilçe yönetiminin de yer aldığı ziyarette pazar esnafının taleplerini tek tek not alan Başkan Engin, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Pazaryeri ziyaretinde CHP’nin Aile Destekleri Sigortası Projesi’ni anlatan broşürler de dağıtıldı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, semt pazarlarının geçmişten günümüze kültürümüzün bir parçası olduğunu ifade ederek, “Semt pazarları, vatandaşın nabzının attığı ve gündelik yaşam pratiklerinin yaşandığı yerlerdir. Bizde CHP Narlıdere İlçe Örgütümüz ile birlikte Çamtepe Mahallemizde bulunan Narlıdere Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret ederek hem esnafımızın talep ve önerilerini dinledik hem de mahallemizin kıymetli sakinleriyle sohbet etme fırsatı yakaladık. Narlıdere’mizde ekmeğinin peşine düşen değerli esnafımıza hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum. Yurttaşlarımızın da alım gücünün arttığı günlerin çok yakında geleceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Engin, Narlıdereli vatandaşların güvenli gıdaya güvenilir bir ortamda ulaşması için semt pazarında sürekli denetim gerçekleştirdiklerini de belirterek, “Narlıdere’mizin pazarı kalite standartları, esnafımızın ve vatandaşlarımızın duyarlı davranışlarıyla her zaman fark yaratıyor. Biz de Narlıdere Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Madde bağımlılığı ile mücadelenin yolları Bornova’da anlatıldı
Sonraki Haber Dikili'de fırınlara denetim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?