ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Çiçek’in ilk toplantısı muhtarlarla

Başkan Çiçek’in ilk toplantısı muhtarlarla

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Çiçek’in ilk toplantısı muhtarlarla

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ilk toplantısını muhtarlarla gerçekleştirdi.

Menderes’te muhtarlık görevinin ardından belediye başkanı olan İlkay Çiçek, ilk toplantısını yol arkadaşları muhtarla yaptı. Başkan Çiçek, 44 mahalle muhtarıyla buluşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlikte başaracağız
Toplantıda konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Göreve gelir gelmez ilk toplantımı 44 mahalle muhtarımızla yapmak istedim. Çünkü sizin içinizden belediye başkanlığına gelen birisi olarak yerel yönetimlerin mihenk taşı muhtarlarımızın durumlarına vakıfım. Önümüzdeki 5 yıl da siz değerli muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmanın ilçemizin gelişimine katkı sunacağının farkındayım. 5 yıl boyunca sizlerle uyum içerisinde çalışacak, el ele vererek mahallelerimizin sorunlarını hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.’’ dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi
Sonraki Haber Başkan Yıldız'dan ilk mecliste uyum mesajları...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?