ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Arda’dan esnaf temsilcilerine destek ziyareti

Başkan Arda’dan esnaf temsilcilerine destek ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Arda’dan esnaf temsilcilerine destek ziyareti

Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan esnafların temsilcilerini ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda; onların istek, öneri ve taleplerini dinledi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamaların kalkmasıyla başlayan yeni normal hayatın ilk gününde Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine göreve geldiği günden bu yana geçen sürede hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda; esnaf temsilcilerinin istek, öneri ve taleplerini de dinledi. 

Salgın nedeniyle toplumun büyük bir kesiminin ekonomik darboğaza düştüğünü, ekonomik yönden sıkıntı yaşayan vatandaşlara belediye olarak destek olduklarını anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Koronavirüs salgını nedeniyle birçok iş yerinin kapalı olduğu, açık olan işletmelerin de sokağa çıkma kısıtlamaları ve sosyal izolasyondan dolayı iş yapamadığı için esnaflarımız ekonomik yönden çok büyük sıkıntılar yaşadı. Esnafımızın sıkıntılarını aşması ve sağlıklı bir ortamda hizmet vermesi için onlara destek olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü için Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın’la birlikte çalışmalar hayata geçireceğiz. Yeni normal hayatın ilk gününde işletmelerini açan esnafımıza bu süreçte sağlık ve bol kazanç diliyorum” diye konuştu. 
 
Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ile Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın da salgın sürecinde esnafların karşı karşıya kaldıkları sorunlar hakkında Başkan Arda’ya bilgi verdi. Bu süreçte yaptıkları çalışmaları anlatan esnaf temsilcileri, esnaf kuruluşları ile belediyenin el ele vererek projeler üretip esnafların sorunlarına çözüm yolları bulabileceklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC: Haber yapma özgürlüğü engellenemez
Sonraki Haber BAYSEM yeni öğrencilerini seçiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?