ANA SAYFA > İZMİR > Barbaros Parkı çocuklar ve aileler için hazır

Barbaros Parkı çocuklar ve aileler için hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Barbaros Parkı çocuklar ve aileler için hazır

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi’nde yapımı süren park tamamlanarak hizmete açıldı. Çocukların ve ailelerin keyifle zaman geçirebileceği park vatandaşlardan da tam not aldı.

1347 metrekare alan üzerine projelendirilen Barbaros Parkı, 636 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness aletleri, oturma alanları da parkta yer alıyor.

Sosyal yaşam alanlarını Menderes’e kazandırmak için aşkla çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Hem çocuklarımızın hem de ailelerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanları ilçemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Menderes'imize en iyiyi sunmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallemiz’e yeni parkımızı kazandırdık. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni parkımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EÜ Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabulüne başladı
Sonraki Haber Bucalı minikler evde kaldı, harikalar yarattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?