ANA SAYFA > İZMİR > Bağyurdu’nun içme suyu şebekesi yenileniyor

Bağyurdu’nun içme suyu şebekesi yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bağyurdu’nun içme suyu şebekesi yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kemalpaşa Bağyurdu’nun 1980’lerde yapılan içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar tamamlandığında bölgede kayıp kaçağa bağlı su kesintileri sona erecek.

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’de yaşayan her yurttaşın kesintisiz ve sağlıklı suya erişimini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kemalpaşa Bağyurdu’nda 1980’li yıllarda imal edilmiş, verimi düşük PVC borulardan oluşan içme suyu şebekesi, İZSU ekiplerinin çalışmaları ile yenileniyor. İZSU yetkilileri, bölgeye 6 içme suyu kuyusundan saniyede 50 litre su sağlandığını, tekrarlayan arızaların su kaynaklarının yetersizliğinden değil mevcut altyapının ekonomik ömrünü doldurmuş olmasından kaynaklandığını ifade etti.
 
44 kilometrelik yeni şebeke hattı imal ediliyor
Çalışmalar kapsamında bölgede 44 kilometrelik ana şebeke hattı yenilenirken 2 bin 500 binanın bağlantısı da gerçekleştirilecek. Şu ana kadar 15 kilometrelik şebeke imalatını tamamlayan ekipler, 680 binanın bağlantısını da tamamladı. Bölgede altyapı çalışmalarıyla eşgüdümlü devam eden üst kaplama çalışmaları kapsamında ise 5 bin metrekare parke imalatı tamamlandı ve 2 bin metre kare asfalt dökümü yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Bu soruşturma aslında Atatürk’ün sorgulanması demektir
Sonraki Haber Bornova'da ''Cumhuriyet ve Atatürk'' söyleşisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?