ANA SAYFA > İZMİR > Atila: Anketlerde açık ara birinciyim

Atila: Anketlerde açık ara birinciyim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atila: Anketlerde açık ara birinciyim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir’in tüm ilçelerinde aldığı desteğe dikkat çekerek, her kesimden oy alabileceğini “Aday adayları arasında en güçlü benim. Anketlerde birinci çıkıyorum; herkesin oyuna talibim” sözleriyle vurguladı.

Seçim çalışmalarında İzmir’in tüm ilçelerini ziyaret ederek ortak akıl buluşmaları gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, tüm ilçelerde aldığı desteğe, anketlerde birinci çıkmasını örnek göstererek dikkat çekti. 

“Bu istatistik başka ilçede yok” diyen Atila, anketlerde birinci çıktığına “Ben sadece evimde güçlü değilim. 30 ilçeye gittim, hedeflerimi anlattım. Bornova Belediye Başkanlığına geldiğimde Bornova, yaşanılabilir kentler arasında 55. sıradayken 5. sıraya çıktı. Hep birlikte kazanıp birlikte paylaşacağız. Yapılan anketlerde 1. çıkıyorum. Bornova, Bayraklı, Urla, Konak tamam ama Beydağ’da, Kınık’ta, Kiraz’da da birinci sırada çıkıyorum. Aday adayları arasında en güçlü benim. İzmir’de oy alamayacağımız hiç bir insan yok. Tüm hemşehrilerimizin oyunu istiyoruz” cümleleri ile dikkat çekti. 

Atila öte yandan, tüm dünya görüşlerinden oy alarak adayda iş birliği sağlayacağını ise şu sözlerle vurguladı: “Diğer siyasi parti ve renklerin, hepsinin hem oyuna hem gönlüne talibim. Çünkü biz yerel siyasetçiyiz. Ben herkesin oyunu istiyorum. En yüksek oyu alacak şekilde adayda iş birliği sağlamamız lazım. Ben yola çıkarken anketten de ön seçimden de çıkarım diye yola çıktım. Öyle de oldu. Adayda iş birliğini sağlayacağıma inanıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buğra Gökce riskli yapılara dikkat çekti
Sonraki Haber Bostanlıspor'a Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda 1. gün 2 İkincilik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?