ANA SAYFA > İZMİR > Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi hızla yükseliyor

Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi hızla yükseliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi hızla yükseliyor

Karabağlar Belediyesi'nin gençleri sporla buluşturarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla projelendirdiği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapımını sürdürdüğü Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçenin böyle bir tesise çok ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Karabağlar'daki çocuk ve gençlerimiz, amatör spor kulüplerimiz bu merkezi yoğun olarak kullanacak. Resmi karşılaşmaların yapılacağı futbol sahası, yüzme havuzları, modern voleybol, basketbol sahalarını barındıracak tesisimiz, ilçemizdeki binlerce gencimizin sporla buluşmasını sağlayacak” dedi.

Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'ni, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023'e yetiştirmek için ekiplerin gece gündüz sahada olduğuna dikkat çeken Başkan selvitopu, “İnşaat şu anda yüzde 35'ler düzeyinde. Hedefimiz yıl sonunda yüzde 70'e ulaşmak ve gelecek yıl içinde tamamlamak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte yaşama geçireceğimiz bu tesis Karabağlar'a değer katacak” diye konuştu.

32 dönümlük spor kompleksi
İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki 32 dönüm üzerinde yapımına devam edilen Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nde, resmi spor karşılaşmaların oynanabileceği ve birçok branşa yönelik açık-kapalı alanlar olacak. Açık alanda, 3 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, 3 açık basketbol sahası, standartlara uygun tenis kortu bulunacak.
İki ana bölümden oluşan spor salonlarında da, ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzu ile çocuk eğitim havuzu, basketbol, voleybol, hentbol, judo, tekvando, jimnastik, güreş gibi branşlara uygun alanlar yer alacak. 9 dönüm üzerine oturacak binada ayrıca, sporcular için kondisyon / antrenman odaları, giyinme-soyunma odaları, spor malzemeleri satış noktası, dinlenme alanları, kafeterya, amatör spor kulüp odaları, hakem odası, acil müdahale odası olacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’nın ilk kitap kafesi hizmete girdi
Sonraki Haber Sarnıç Toplum Merkezi yola çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?