ANA SAYFA > İZMİR > Atatürk Çocukları Şehit Pilot Kara Yüzbaşı Tayfun Kureş Kütüphanesi açıldı

Atatürk Çocukları Şehit Pilot Kara Yüzbaşı Tayfun Kureş Kütüphanesi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk Çocukları Şehit Pilot Kara Yüzbaşı Tayfun Kureş Kütüphanesi açıldı

Kemalpaşa Belediyesi, İzmir Kitap Gönüllüleri Temsilcisi Mesut Tim’in desteği ile Atatürk Çocukları Şehit Pilot Kara Yüzbaşı Tayfun Kureş Kütüphanesi’ni hizmete açtı

Kemalpaşa Belediyesi, İzmir Kitap Gönüllüleri Temsilcisi Mesut Tim’in işbirliğinde, geçtiğimiz mart ayında, Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş'in isminin yaşatılacağı kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde 45’nci şubesi, İzkitap Gönüllüleri tarafından Bağyurdu’nda faaliyete geçirilen kütüphanenin açılışına, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş'in ailesi ve arkadaşları, CHP İlçe örgütü ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kemalpaşa Belediyesi Nif Çocuk Orkestrası’nın müzik dinletisi gerçekleştirdiği açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törenin açılış kurdelesini Başkan Karakayalı kesti.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Rıdvan Karakayalı, “Eğitimci ve sporcu kimliği ile tanınan bir başkan olarak her zaman insana dokunmayı şiar edindim. Bir toplumun sağlıklı yetişebilmesi için önce eğitime, kültüre, gençliğe ve spora önem vermesi gerekiyor. Çocukluğum buradaki kütüphanede geçti. Kütüphane için teklif geldiğinde hiç tereddüt etmedim ve çok mutlu oldum. Açılışını yaptığımız kütüphane önemli bir eğitim ve bilim merkezi olacak. Diğer mahallelerimizde de böyle güzel girişimlerin olduğu açılışlar yapacağız. Kütüphanenin kurulmasında özveriyle çalışan Mesut Tim’e destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bucalı minikler hayallerini dönüştürdü
Sonraki Haber Açık hava söyleşilerine Terkoğlu ve Erdem konuk oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?