ANA SAYFA > İZMİR > Altın Bilezik’ten teknoloji deviyle iş birliği

Altın Bilezik’ten teknoloji deviyle iş birliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Bilezik’ten teknoloji deviyle iş birliği

Bornova Belediyesi’nin işverenler ile iş arayanları buluşturan Altın Bilezik projesi kapsamında Türkiye’nin teknoloji devi Vestel için Bornova Belediyesi Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezin’de düzenlenen toplantıda iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yapılan görüşmeye Altın Bilezik’te kayıtlı ve firmanın belirlediği nitelikleri taşıyan 43 Bornovalı davet edildi. Yazılı ve sözlü görüşmelerin ardından teknoloji devi 10 kişiye olumlu dönüş yaptı. 

Altın Bilezik Projenin iş arayanlar kadar işçi arayanların da başvurduğu bir adres olduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “İstidam Merkezi’nin yaptığı işbirlikleri ve düzenlediği eğitimlerle vatandaşlara iş imkanı sağlarken, istihdama da katkı sağlıyoruz ”dedi. 

Altın Bilezik Projesi
Bornova Belediyesi bünyesinde kurulan ve Yılın En İyi Vizyon Projesi ödüllü alan  Altın Bilezik Proje Ofisi ile irtibata geçen firmalar, işe almak istedikleri personelin şartlarını bildiriyor. Merkez tarafından istenilen nitelikleri uygun olan ve iş arayan vatandaşlara telefon, mail, SMS ve sosyal medya üzerinden duyuru yapılarak toplu iş görüşmesiyle firma yetkilileri ile iş arayan vatandaşlar buluşturuluyor. Görüşmelerde ön bilgilendirme ile işin şartlarının kendilerine uygunluğunu değerlendiren vatandaşlar, daha sonra başvuruda bulunup sözlü mülakata alınıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Türkiye Kupası'nda Menemenspor ile eşleşti
Sonraki Haber Başkan Soyer zirvede ''İzmir Tarımı''nı anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?