ANA SAYFA > İZMİR > Aliağa sanatla renkleniyor

Aliağa sanatla renkleniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aliağa sanatla renkleniyor

Birçok sanat dalında eğitim veren Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV), 2021-2022 dönem kursları için kapılarını açıyor.

ASEV, deneyimli ve güçlü eğitimci kadrosuyla hazırladığı geniş kapsamlı kurs programı ile Aliağalıların sanat hayatına renk katacak. Bu kapsamda 2021-2022 dönemi kursları için ön kayıtlar 20 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında alınacak. Aliağa Gençlik Merkezi’ne yapılacak kayıt başvurularının ardından kurslar 4 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacak.
 
Küçükten büyüğe herkesin katılabileceği kurslarda kursiyerler; keman (9 yaş ve üzeri), piyano (9 yaş ve üzeri), gitar (9 yaş ve üzeri), tiyatro (9 yaş ve üzeri), halk oyunları (9 yaş ve üzeri),  bale (6 yaş, 13 yaş arası), modern danslar (6 yaş ve üzeri), resim (9 yaş ve üzeri), ney (9 yaş ve üzeri), kaval (9 yaş ve üzeri), bateri (9 yaş ve üzeri), bağlama (9 yaş ve üzeri) ve işaret dili branşlarında eğitim alma imkanı bulabilecek.  
 
Enstrüman ve Sanatsal Kursların yanı sıra Aliağalıların yoğun ilgi gösterdiği Türk Sanat Müziği Korosu (16 yaş ve üzeri), Türk Halk Müziği Korosu (16 yaş ve üzeri) da kursiyerlere kapılarını açıyor. 2021-2022 dönemi ASEV kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, 20 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında Aliağa Gençlik Merkezi’nde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar Aliağa Gençlik Merkezi’nin 0232 616 7071 numaralı hattını arayarak detaylı bilgi alabilirler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Tarımı masaya yatırıldı
Sonraki Haber Torbalı’da temizlik seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?