ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti'li Gökçekaya'dan Zübeyde Hanım'ın kabrine ziyaret

Ak Parti'li Gökçekaya'dan Zübeyde Hanım'ın kabrine ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Gökçekaya'dan Zübeyde Hanım'ın kabrine ziyaret

Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ulu Önder Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki kabrini ziyaret ederek önemli mesajlar verdi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çok özel ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki kabrini eşi Füsun Gökçekaya ile birlikte ziyaret ederek, bir buket gül koyan ve buradan Ulu Önder ve Annesi için mesaj veren Gökçekaya, kabrin önünde saygı duruşunda bulunarak şunları ifade etti: “Sevgili ülkemin sevgili annesi. Bir yiğit doğurdun milletime umut oldun. Sen öğrettin liderimiz Atatürk’e halkına hizmet etmeyi, kaynaşmayı, dayanışmayı paylaşmayı ve kahramanlığı. Cumhuriyet sevdalısı Çiğlimize hizmet için yola çıktık, söz veriyoruz. Cumhuriyetin değerlerini hizmetle yaşatacağız. Cumhuriyetin değerlerini hizmetle yaşatacağız. Bunun için heyecanımız inancımız, çabamız burada. Sevgili Çiğli hayatım sende. Hizmetindeyim hazırım ve buradayım.” 

Gökçekaya, gün içinde de Çiğli’nin önemli sağlık kuruluşlarından Ekol Hastanesi ve Can Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışanlara karanfil hediye etti. Gökçekaya Ekol Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz ile de bir araya geldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li İrfan Önal: Bayraklı’yı sevgiyle yöneteceğiz
Sonraki Haber Erzurum’a özgü yöresel ürünler Karşıyaka'ya taşındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?