ANA SAYFA > İZMİR > 3 Aralık öncesi anlamlı buluşma

3 Aralık öncesi anlamlı buluşma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3 Aralık öncesi anlamlı buluşma

Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, aileleriyle birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ederek taleplerini dile getirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi gerçekleştirilen ziyarette, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, konsey yürütme kurulu üyeleri, Engelliler Meclisi Başkanı Çiğdem Özkap ve Meclis Gençlik Kolu Başkanı Fulya Darıcı'yla Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Davulcu da yer aldı.

Konuklarının taleplerini dinleyen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Selvitopu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabağlar'ın yeni kurulan bir ilçe olduğunu ve birçok ihtiyacı bulunduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Bu ihtiyaçları karşılamaya çalışırken, ilçemizde sayıları 65 bine ulaşan engelli vatandaşları düşünmememiz söz konusu olamaz. Geçmişteki çarpık kentleşmeden kaynaklı yerlerde zorluklar yaşasak da, yeni yaptığımız parkları, hizmet noktalarını engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun düzenliyoruz. Yeni yol, kaldırım yaparken AB standartlarını gözetiyoruz” dedi.
Karabağlar Belediyesi olarak engelli olsun ya da olmasın ilçede yaşayan 500 bin insanın günlük yaşamını kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Taleplerinizi, sorunlarınızı dile getirmeniz en doğal hakkınız. Biz de elimizden geldiğince sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Biliyoruz ki sosyal devletlerde engelli bireyler aileleriyle başbaşa bırakılmaz. Yapılan her işte sizleri de düşünmek zorundayız” diye konuştu.

Buluşmanın sonunda Başkan Selvitopu Engelli Meclisi Gençlik Kolu üyelerine satranç takımı armağan etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çorumlular Bostanlı'da buluşuyor
Sonraki Haber CHP'li Sertel: Yerli ve milliyiz diyenler Amerika’ya teslim olmuşlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?