ANA SAYFA > İZMİR > Zübeyde Hanım Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bedia Akartürk ile şenlendi

Zübeyde Hanım Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bedia Akartürk ile şenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bedia Akartürk ile şenlendi

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan sanatçı dostu Rıza Konyalı’yı ziyaret etti. Akartürk, sanatçı arkadaşları ile huzurevi sakinlerine bir de konser verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk ve müzisyen arkadaşlarını ağırladı.

Huzurevi’nde kalan ve kendisi gibi Türk Halk Müziği sanatçısı olan Rıza Konyalı’yı görmeye gelen Bedia Akartürk, ziyaret sonrası huzurevi sakinlerine konser verdi. Bedia Akartürk’e sahnede sanatçı arkadaşları  Makbule Kaya, Osman Kalay ve Erkut Özkan eşlik etti.

Büyükşehir’in çınarları, türkülere kimi zaman alkışlarla kimi zaman da sahnede dans ederek eşlik etti. Bedia Akartürk’ün ardından Rıza Konyalı da sahneye çıkarak kısa bir konser verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk’ün imzaladığı ''Mebus Defteri'' İzmir Büyükşehir arşivine kazandırıldı
Sonraki Haber İzmir, LÖSEV turuncusuna boyandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?