ANA SAYFA > SPOR > Zübeyde Hanım Mahalle Futbol Sahası Mart'a hazır...

Zübeyde Hanım Mahalle Futbol Sahası Mart'a hazır...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım Mahalle Futbol Sahası Mart'a hazır...

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde, amatör futbol maçlarının oynanması için 1800 kişilik futbol sahasına hız verdi. Saha önümüzdeki Mart ayında hizmete açılacak.

Proje kapsamında; Belediye Şantiye Tesisleri’nin yan tarafındaki arazide, FIFA standartlarına uygun bir sentetik çim saha ile 1800 kişilik tribün yapılıyor. Tribün betonarmesi ile çelik imalatlarını yüzde 70 oranında tamamlayan ekipler, montaj aşamasına geçti. Saha içi mıcır dolgusu tamamlanırken, alan çim serme çalışmasına da hazır hale getirildi.
Tesiste; amatör kümede ve alt liglerde mücadele eden takımların müsabakalarının oynanabileceği kapasitedeki sahanın yanı sıra, bir de antrenman sahası yer alacak. Gece maçları için aydınlatma sistemi kurulacak. Modern tesiste; futbolcu soyunma odaları, hakem odası, basın odası, tuvaletler ve otopark da yer alacak.
Tesisi önümüzdeki Mart ayında törenle hizmete açmayı hedeflediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor Kenti Karşıyakamızda amatör kümede ve alt liglerde mücadele eden takımların tesis ihtiyacına ilaç olacak bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Sporcularımıza donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortam sunacak bu yatırım sayesinde, daha çok çocuk ve gencimizi de sporla buluşturacak; geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Eyüpspor karşısında
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?