ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Zeki Müren anıldı

Zeki Müren anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zeki Müren anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren, İzmir'de vefat ettiği Kültürpark'ta yıkılan eski TRT binasının önündeki manolya ağacının altında anıldı.

Karşıyaka Dostluk Grubu tarafından açıkhavada düzenlenen etkinlikte Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ahmet Eren Özen ile Zeki Müren'in yakın dostu sanatçı Göksenin Çakmak konuşmacı olarak yer aldı. Müren'in ruhuna okunan dualarla başlayan etkinlik, sanatçının biyografisinin anlatılmasıyla devam etti. Zeki Müren'in son anlarına tanıklık eden yakın dostu Göksenin Çakmak, o anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Çakmak, Zeki Müren'le ilgili şok eden geçeği ise ilk kez açıkladı. Müren'in çeşitli hastalıklarının olduğunu, evden çıkmadığı için karnının sol yanında oluşan kistin ameliyatının dahi evde yapıldığını ilk kez paylaştı. Çakmak, "Zeki bey bitmişti, günde üç kez insilün iğnesi oluyordu. İzmir'e geldiğinde sadece bir et yığınıydı. Çok çekiyordu. Ölüm bir anlamda da kurtuluşu oldu" dedi. Anma törenine katılan katılımcılarla birlikte okunan şarkıların ardından program sona erdi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de yurt ve dayanışma kampanyası için başvurular başladı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Aktif Okuma Atölyesi açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?