ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Yüz dolgusu ile yüz asimetrisi düzeltilerek altın oranı ameliyatsız yakalayabilirsiniz!

Yüz dolgusu ile yüz asimetrisi düzeltilerek altın oranı ameliyatsız yakalayabilirsiniz!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yüz dolgusu ile yüz asimetrisi düzeltilerek altın oranı ameliyatsız yakalayabilirsiniz!

Gerçek güzellik yüzdeki simetrinin altın oranı yakalamasıdır.

Güzellik için pek çok uygulama yapılır. Ameliyat olmadan yapılan güzelleşme uygulamalarından biri de enjekte edilebilen dolgu uygulamalarıdır. Dolgu teknolojisi ile yüzün sarkmış bölümleri kaldırılabiliyor ve  asimetrik görünen bölgeler dengelenip yüz yeniden şekillendiriliyor. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla ARVAS, dolgu maddeleriyle yapılan gençleştirme uygulamalarının daha çok ameliyat olmak istemeyen, yine de yüzünde ufak dokunuşlarla gençleşmeyi ve kusurlarının düzeltilmesini  tercih eden kişilere uyguladıklarını belirtiyor.

Dolgu Hakkında

Yüzümüzdeki çizgiler ve cilt kırışıklıkları güneşin yüzümüzde bıraktığı hasarlardandır. Bu hasarların tedavisi cerrahi müdahale ile yapıldığı gibi, hiçbir cerrahi müdahale olmadan da yapılabilmektedir. Cerrahi işlem gerektirmeden yapılan uygulamalarda vücutla uyumlu dolgular kullanılmaktadır. Dolgular içinde en fazla tercih edilen dolgu Hyalüronik asittir. Hyalüronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunan bir maddedir. Bu bakımdan, uygulama sırasında ve sonrasında herhangi bir negatif etkiye sebep olmuyor.

Yüz Dolgu Uygulaması Hangi Bölgelere Yapılıyor?

Hyalüronik Asit ile yüz dolgusu, gözkapağı, göz altı, nazolabial bölge, burun, dudak ve çene bölgeleri başta olmak üzere alın, elmacık kemikleri, dudak kenarları, yanak çöküklükleri, kaş çizgisi ve yara izi uygulamalarında sıkça kullanılıyor. 

Yüz Şekillendirmede Kullanılan Yöntemle Yüz Hatları Belirginleştiriliyor

Hyalüronik asit uygulaması cildin hemen alt katmanına uygulanıyor. Düzeltilmek istenilen alanda yapılan uygulamayla istenilen şekil ve görüntü oluşturulabiliyor. Yüz dolgusu ile dudak kenarları, nazolabial bölge, ve alın bölgesindeki ince ya da derin cilt kırışıklıkları gideriliyor. Yüz dolgusu uygulamalarında sıkça kullanılan bölge dudak ve gözaltı bölgesi oluyor. Dudaklara enjekte edilen hyalüronik asit ile dolgun ve neme doymuş dudaklar hedefleniyor. Burun ucuna yapılan uygulamada ise burun hafifçe kalkık görülebiliyor. Kaş çevresi uygulamasında ise kaşlar yukarı kalkarak dinamik bir yüz ifadesi elde ediliyor.

  

Hyalüronik Asit ile Cilt Neme Doyuyor, Işıltılı ve Parlak Bir Görünüm Kazanıyor

Hyalüronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunuyor. Ancak yaşın ilerlemesiyle beraber vücutta azalıyor ve kolajen üretiminde düşüklük görülüyor. Kolajenin azalması cildin mat görünmesinin yanı sıra, yüz bölgesinde çökmelere de sebep olabiliyor. Yüz dolgu işlemlerinde kullanılan hyalüronik asit vücut ile tam uyumlu bir yapıda olduğu için herhangi bir alerjen etkiye sebep olmuyor. Hyalüronik asitle neme doyan cilt parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanıyor. Uygulamayla beraber yüzde enerji dolu genç bir ifade oluşuyor.

Yüz Dolgusu İşlem Süresi ve İşlem Sonrası Hakkında

Yüz dolgusu işlem süresi yaklaşık yarım saat sürüyor. Pratik ve uygulanabilirliği kolay olan bir işlem olması sebebiyle uzman hekim tarafından kolaylıkla yapılabiliyor. Uygulama sonrasında, işlem gören bölgede kızarıklık ve şişme meydana gelebiliyor ancak oluşan yan etkilerde birkaç gün içinde azalma görülüyor. Lokal anestezi ya da sedasyon işlemine gerek kalmadan yapılan işlemde acı hissedilmez ve işlem sonrası ağır komplikasyon görülmez. Tüm yüz dolgusu işlemi öğle arasında yaptıracağınız kadar kısa sürmektedir. 20 ile 40 dakika arasında süren işlemden sonra rahatlıkla günlük işlerinize, ofisinize ya da okulunuza dönebilirsiniz.

Yüz dolgusu kalıcılığı uygulama bölgesi ve dolgu miktarına göre değişebilmektedir.Ancak genel bir bilgi vermek gerekirse 1 ile 2 yıl arasında kalıcılığı bulunmaktadır.

Yüz Dolgusu Uygulamaları Fiyatları nedir?  

Yüz dolgusu uygulamaları çeşitlilik bakımından oldukça fazladır. Uygulanacak olan alana ve kullanılan dolgu miktarına göre fiyatlandırma da değişebilmektedir. Ancak Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan yüz dolgu uygulamalarını yaptırmak için Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak dolgu uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğukan İnci gol orucunda
Sonraki Haber İzmir ​Büyükşehir'den evsizlere ikinci yuva

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?