ANA SAYFA > İZMİR > Yurtta Corona Eğitimi

Yurtta Corona Eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yurtta Corona Eğitimi

Türkiye’de ilk ’Coronavirüs’ vakasının açıklamasının ardından Bornova Belediyesi, aldığı önlemlerinin yanı sıra bilgilendirme faaliyetlerini de arttırdı. Bornova Belediyesi’ne ait olan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda da coronavirüs ve korunma yolları anlatıldı.

Düzenlenen toplantıda 74 üniversite öğrencisine yurt gibi toplu yaşam alanlarında hijyenin öneminin daha da arttığına dikkat çekildi. 
Yurt Müdürü Hemşire Dilek Çimen tarafından yapılan sunumda corona virüsünün insandan insana öksürük, aksırık, öpüşme ve el sıkışma yoluyla bulaştığı belirtildi. Hastalıktan korunmak için alınması gereken tedbirleri de anlatan Çimen, özellikle el hijyeninin çok önemli olduğu söyledi. Ellerini sık sık yıkamaları ve kalabalık ortamlara girmemeleri konusunda öğrencileri uyardı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Belediyesi’nde çalışan annelere virüs izni
Sonraki Haber Sarıca: Bomboş bir salonda oynamanın bir anlamı, bir zevki yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?