ANA SAYFA > İZMİR > Yoga festivali Bornova Macera Parkı'nda başladı

Yoga festivali Bornova Macera Parkı'nda başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yoga festivali Bornova Macera Parkı'nda başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’de sporu yaygınlaştırma ve spor kültürünü geliştirme vizyonu doğrultusunda düzenlenen yoga festivali başladı.

Bornova Macera Parkı'ndaki kampın ilk günü birbirinden güzel anlara sahne oldu. 30'a yakın katılımcının yer aldığı huzur dolu atmosferde, Aslı Başar ile yoga terapi, Gülin Zeytunlu ile yoga akışı, Onur İstek ile zeybek yoga, Burcu Güçlü ile gitar meditasyonu yaptı. Macera Parkı’nda “Matını ve çadırı al gel” sloganıyla düzenlenen yoga kampı kapsamında Begüm Berberoğlu ile sunrise yoga, Saadet Çıngır ile Sivanando yoga, Yelda Çetiner ile holistik nefes ve mindfulness, Uzm. Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile yaşam ağacım, Yeşim Atik ile Yin Yoga, Gülen Şerbetman ile gong eşliğinde sound heading, Begün Berberoğlu ile masal terapisi yapıldı.

Bugün (19 Haziran Pazar) ise Sultan Eroğlu ile Tibet Çanakları, Begüm Berberoğlu ile Eril & Dişil enerji yoga akışı ve thetahealing semineri, Müge Keser ile astroloji ile şifalanma, Beste Elcanlı ile ters duruş atölyesi, Uzm. Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile hayat yolum, Gülen Şerbetman ile yağların gizli dili, Sultan Eroğlu ile sunset yoga var.  20 Haziran Pazartesi günü Hilal Erdil ile Vinyasa yoga, Yelda Çetiner ile kalp nefesi, Melike İnce Doğan ile doğal taşlar ve çakralar, Uzm. Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile doğanın varoluş hali, Nalan Koç ile vinyasa yoga, Demir Atilla ile Sufi flow eğitimleri verilecek.

İzmir Yoga Festivali de Kültürpark Ahşap Sahne’de 19 Haziran Pazar günü başlayacak. Burada da Gülin Zeytunlu, Elif Türkyolu, Uğurcan Yelekli, Serhat Acarlı, Dyt. Bengü Ünal, Kerem Mert Yanık, Seda Ağme, Yeşim Atik, Aylin Oğuz, Gizem Gümüşay ve Dr. Murat Balanlı tarafından 21 Haziran’a kadar her gün 09.00’dan itibaren pratikler ve aktiviteler yapılacak. “Yoga ile Hayatı Yakala” sloganıyla düzenlenecek festivalle ilgili tüm bilgilere www.kulturparkizmir.org adresinden ulaşılabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde Marc Collin rüzgarı esti
Sonraki Haber İzmir Kent Konseyi’nin 18. Olağan Genel Kurulu yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?