ANA SAYFA > SPOR > Yetenekli sporculara ödül...

Yetenekli sporculara ödül...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yetenekli sporculara ödül...

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında başarılı olan öğrenci sporculara ödül verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Türkiye Sportif Yetenek Taraması Spora Yönlendirme Projesi” kapsamında yetenek taramasında başarılı olan sporcular ödüllendirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Türkiye Sportif Yetenek Taraması Spora Yönlendirme Projesi” kapsamında 2017-2018 ve 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Döneminde yapılan Taramalarda başarılı olan 34 sporcuya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen ödülleri verildi.
Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde sporculara ödülleri Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Karşıyaka Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Ersoy, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İş insanı Osman Avcı tarafından verildi
Sporun tenis, okçuluk, basketbol, voleybol, bisiklet, karate, atletizm, futbol dallarında yetenek taramasında başarılı olan 34 sporcuya ödül olarak verilen çantada ayakkabı, eşofman, havlu gibi spor malzemeleri bulunuyordu.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, sağlıklı ve hareketli yaşamanın, yetenekli çocukların tespit edilmesinin ve yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Erken yaşta spora yatkın çocukların tespit edilerek, spor branşlarına yönlendirilmesi ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmesinin sağlanmasını amacıyla başlatılan “Türkiye Sportif Yetenek Taraması Spora Yönlendirme Projesi” önemli bir projeydi. Projede emeği geçenleri ve genç sporcularımızı tebrik ediyorum.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Oyuncusu Vitto Brown
Sonraki Haber Soyer: Örnekköy modeli Türkiye’ye örnek olacak bir model

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?