ANA SAYFA > İZMİR > Yeniden merhaba dediler

Yeniden merhaba dediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeniden merhaba dediler

Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, uzun süren pandemi arasının ardından “Yeniden Merhaba Konseri”yle sevenlerinin karşısına çıktı. Aralarında Çanakkale Türküsü'nün de olduğu onlarca eseri başarıyla seslendiren koro, yoğun alkış aldı.

Karabağlar Belediyesi Muzaffer İzgü Konferans Salonu'ndaki konseri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP'nin İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi. Seyirciler sıklıkla koroya eşlik ederek, “Çanakkale Türküsü”, “Nazende Sevgilim”, İzmir'in Kavakları”, “Sana Bir Buse Vermedim Diye”, “Dertleri Zevk Edindim” gibi sevilen onlarca eseri birlikte seslendirdi.

Konser sonunda Şef Cihan Önder'e çiçek veren ve kısa bir konuşma yapan Başkan Selvitopu, “Uzun bir pandemi arasından sonra Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve orkestrasıyla yeniden birlikteyiz. İcra ettikleri bu güzel eserler için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onları dinlerken Çanakkale'ye gidip geldik, Yörük Ali'yi yaşadık. Anadolu'nun güzel melodilerini hep birlikte dinledik. Tüm sanatçı arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer şehit yakınları ve gazi derneklerinin temsilcilerini ağırladı
Sonraki Haber Bayraklı’nın kütüphanelerine modern düzenleme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?