ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni yıl öncesi Karşıyaka’da denetimler sıklaştı

Yeni yıl öncesi Karşıyaka’da denetimler sıklaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni yıl öncesi Karşıyaka’da denetimler sıklaştı

Karşıyaka Belediyesi, yeni yıl kutlamaları öncesinde, vatandaşların alışveriş için yoğun olarak kullandığı işletmelere yönelik denetimler yaptı.

Gıda ve alkol satılan mekanlarda ruhsat, hijyen ve bandrol kontrolü gerçekleşti. Kurallara uymayan işletmeler için yasal işlem yapıldı, işletme sahipleri uyarıldı. Başkan Akpınar “Karşıyakalıların yılbaşı alışverişlerini güvenli ve sağlıklı ortamlarda yapabilmesi için denetimlerimizi tamamladık. Yıl boyunca bu kontroller sürecek” dedi.

Karşıyaka Belediyesi Ruhsat- Denetim ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yılbaşı alışverişleri için vatandaşlıkların sıklıkla kullandığı işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Mekanların ruhsatları, mutfak için hijyen koşulları ve ürünlerin bandrolleri tek tek kontrol edildi. Kurallar konusunda işletme sahipleri uyarıldı. İşgaliye konusunda belirlenen kurallara uyulması istendi. Yasaklara uymayan mekanlar için yasal işlem başlatıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak yılbaşı öncesi hem vatandaşın hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Bizim için öncelikli hedef ceza yazmak değil, gerekli uyarıları yaptıktan sonra orta yolu bulmak ve karşılıklı memnuniyeti yakalamaktır. Ekiplerimiz bu yönde uyarı ve ikazlarına devam edecek. Esnafımızın, kurallara uyması konusundaki ısrarımız sürecek” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılbaşı gecesine ulaşım ayarı
Sonraki Haber İZDENİZ'in 16 milyonuncu yolcusu Karşıyaka'dan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?