ANA SAYFA > SPOR > Yazıcıoğulları: Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya devam edeceğiz

Yazıcıoğulları: Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya devam edeceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yazıcıoğulları: Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya devam edeceğiz

11 günde dört galibiyet alarak play-off iddiasını güçlendiren Karşıyaka'da başantrenör Reşat Yazıcıoğulları değerlendirmede bulundu.

Reşat Yazıcıoğulları'nın değerlendirmesi şu şekilde: "Tüm oyuncularıma, teknik ve idari ekibime çok teşekkür ediyorum. Tam bir aydır bir gün bile dinlenmediler. Maç oynuyoruz, antrenman yapıyoruz; deplasmana gidip geliyoruz, antrenman yapıyoruz. 11 günde dört maç oynamak ve dördünü de kazanmak çalışmanın eseridir. Onun için en önemli şey çalışmak, disiplinli olmak ve konsantrasyonu asla kaybetmemek. Kazansakta kaybetsekte çalışmamızdan, disiplinimizden ve yardımlaşmamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte en çok eksikliğini duyduğumuz şey taraftarımız. Onlar olmadan adeta bir eksiğiz ve kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremde evini ve işini kaybeden apartman görevlilerine işe alımda öncelik verilecek
Sonraki Haber ​Atık su kanalları kazısız teknolojiyle yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?