ANA SAYFA > EKONOMİ > Yaşar Holding'ten dev ortaklık

Yaşar Holding'ten dev ortaklık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Holding'ten dev ortaklık

Türkiye’nin Boya-Kimya-Mürekkep sektöründeki ilk ve lider grubu Yaşar Holding ile dünya matbaa mürekkepleri sektörünün ilk üçte yer alan lider şirketi güçlerini birleştirdi. Yaşar Holding ve Toyo Ink Group arasında atılan imza ile ortaklık süreci tamamlandı.

Hisse devir sözleşmesini Ocak 2016’da imzalayan Yaşar Holding ve Toyo Ink Group, sözleşme sürecini gerçekleşen imza töreni ile tamamladı. Yaşar Holding iştiraklerinden olan, 1968 yılında Türkiye’nin ilk matbaa mürekkepleri fabrikası olarak kurulan, Türkiye’de gazete ve dergi, ofset, metal ambalaj sistemleri, flekso rotogravür mürekkepleri alanlarının tümünde faaliyet gösteren tek şirket olan Dyo Matbaa Mürekkepleri’nin %75 hissesi, Tokyo - Japonya merkezli Toyo Ink Group’un oldu. Dyo Matbaa Mürekkepleri, yoluna Toyo Matbaa Mürekkepleri A.Ş. ismi ile devam edecek. Yaşar Holding, %25 hisse ile Toyo Matbaa Mürrekkepleri’nin ortağı olmayı sürdürecek.

Türkiye'de üretim yapan ve yakın coğrafyada geniş bir satış, dağıtım ve servis ağına sahip olan Dyo Matbaa Mürekkepleri ve dünyanın en büyük ilk üç mürekkep üreticisinden biri olan Toyo Ink'in ürün ve bilgi birikiminin bir araya gelmesiyle, bölgedeki varlığının güçlenmesi, yeni ürün ve hizmetler ile hem ulusal hem de komşu bölgelerdeki pazarda iş hacminin artması  hedefleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı anne ve babalar okullu oldu
Sonraki Haber Hücreler ''Biyobank'' ile ölümsüzleşecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?