ANA SAYFA > SPOR > Yaşam ve Fair Play Resim Yarışması ödülleri dağıtıldı

Yaşam ve Fair Play Resim Yarışması ödülleri dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşam ve Fair Play Resim Yarışması ödülleri dağıtıldı

Bostanlıspor'un yaş grubu alt yapı ve spor okullarına devam eden sporcuların katıldığı "Yaşam ve Fair Play Resim Yarışması"nın ödülleri Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde düzenlenen mini törenle dağıtıldı.

Ödül alan sporcuların yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, sporcu velileri, Bostanlıspor antrenör ile sporcularının da katıldığı törende konuşma yapan başkan Avni Erboy, sporcuları kutladı ve "Önceliğimiz çocuklarımıza iyi bir eğitim verebilmek. Fair Play olgusunu aşılamak ve onların toplumun her kesiminde örnek olmalarını sağlamak. Bunları gerçekleştirebildiğimiz an sportif başarı da kendiliğinden gelecektir. Biz geleceğiniz olan bu çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Derece alan, almayan, katılan veya katılmayan tüm çocuklarımızı örnek olmaları nedeniyle kutluyor ve alkışlıyorum" dedi.
"Yaşam ve Fair Play Resim Yarışması"nın ödüllerini Bostanlıspor futbol takımları genel koordinatörü Behiç Basatuğrul, Bostanlıspor Koordinatörü, masa tenisi antrenörü Ebru Dıvrak, Bostanlıspor tenis başantrenörü Serhan Ekecan verdi. 
Dereceye girerek ödül alan sporcular şunlar:
6-8 Yaş Grubu: 1. Elif Alkış, 2. Defne Erboy, 3. Zeynep Sayer. 
9-11 Yaş Grubu: 1. Yağız Ata Özşavlı, 2. Poyraz Üttü, 3. Teoman Sert.
12-14 Yaş Grubu: 1. Yağız Bozoğulları, 2. Ilmaz Jafari.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bucalılara 3 tematik park müjdesi
Sonraki Haber Karşıyaka'da yeşil seferberlik sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?