ANA SAYFA > İZMİR > Yarımada Spor Oyunları 2022’de coşkulu final

Yarımada Spor Oyunları 2022’de coşkulu final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yarımada Spor Oyunları 2022’de coşkulu final

Yarımada Spor Oyunları 23-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. “Haydi Spora!” sloganı ile Basketbol, Futbol, Kros, Mini Voleybol, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Oryantiring, Satranç, Tenis, Yelken ve Açık Su Yüzme gibi spor branşlarında çeşitli yarışmalar yapıldı.

Uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirilen Yarımada Spor Oyunları T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Valiliği ile Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Çeşme Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Urla Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi ve Selçuk Belediyesi’nin destekleriyle yapıldı.
 
“Gençlerimizi tebrik ediyorum”
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yarımada spor oyunlarımızda sporun iyileştirici, birleştirici gücü ile bir araya gelerek gençlerimizin centilmence yarışma heyecanına ortak olduk. Çeşmemizin güzellikleri arasında, sımsıcak güneşin altında centilmence mücadele eden ve dereceye girerek ödüllerini alan tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li eski basketbolcu Bilge Ayken vefat etti
Sonraki Haber İşsizliğe çözüm kapısı: CV Bank

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?