ANA SAYFA > GÜNDEM > Yargıtay Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Karşıyaka Adliye Sarayı’nı ziyaret etti

Yargıtay Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Karşıyaka Adliye Sarayı’nı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yargıtay Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Karşıyaka Adliye Sarayı’nı ziyaret etti

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin Karşıyaka Adliye Sarayı’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi ve Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmakta iken 2010 yılında Yargıtay Üyeliğine seçilen, 2013 yılında Yargıtay 14. Ceza Dairesi Başkanı olan, 2015 - 2020 yılları arasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapıp 2020 yılında Yargıtay Birinci Başkanlığına seçilen ve halen bu görevi sürdüren Mehmet Akarca, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ile birlikte Karşıyaka Adliye Sarayı’na nezaket ziyaretinde bulundu. 
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Komisyon Başkanı Mehmet Özcan ve Başsavcı vekilleri Bülent Dinçel ile Erdem Işık tarafından adliye girişinde birer buket çiçekle karşılanan heyet, Başsavcı Ali Rıza San ve Komisyon Başkanı Mehmet Özcan’ı makamlarında ziyaret ettikten sonra Karşıyaka Adliye Sarayı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile bir araya geldi. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Karşıyaka Adliyesinde görev yaptığı dönemdeki mesai arkadaşları ve personelleri ile bir süre sohbet etti.
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve Adalet Komisyonu başkanı Mehmet Özcan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin iyi dilek ve temennilerinin ardından Karşıyaka Adliye Sarayı’ndan ayrıldılar.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın iki as oyuncusu döndü
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi oyun parkları ekipman üretimini sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?