ANA SAYFA > GÜNDEM > Yamanlar Dağı'ndaki eski sanatoryum için sadece İzmir Büyükşehir teklif verdi

Yamanlar Dağı'ndaki eski sanatoryum için sadece İzmir Büyükşehir teklif verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yamanlar Dağı'ndaki eski sanatoryum için sadece İzmir Büyükşehir teklif verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şirketleri arasındaki Grand Plaza üzerinden Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan ancak yıllar önce kaderine terk edilen tesis için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye katıldı. Bugün yapılan ihalede Grand Plaza yıllık 120 bin TL ile teklif veren tek şirket oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza şirketi, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Yamanlar Dağı’nda eskiden sanatoryum olarak  kullanılan alan için açılan ihaleye katıldı. İhaleye yıllık 120 bin TL’lik teklif veren Grand Plaza, Yamanlar Dağı gelişme planında ön görülen tesislerle alan düzenlemelerinin yapılarak işletilmesi ihalesine teklif veren tek şirket oldu.

15 gün içerisinde sonuçlanması öngörülen ihaleyi kazanması halinde Grand Plaza’nın alanı 7 yıl süreyle kiralamış olacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçen cumartesi günü Yamanlar Dağı’nda  orman içinde, sanatoryum olarak  kullanılan ancak yıllar önce kaderine terk edilen tesislerde inceleme yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeynep Aslan için bir araya geldiler
Sonraki Haber Baysak’ın mezarına ata diyarından toprak…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?