ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Wax

Wax

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Wax

Saç şekillendirmek amacıyla birçok ürün satılmaktadır.

Bunlar arasında bakım yağları, saç köpükleri, saç kremleri ve wax çeşitleri olduka popülerdir. Yapısı itibarıyla wax, jöle ile karıştırılmaktadır. Fakat daha etkili ve saça şekil verme konusunda jöleye kıyasla daha başarılı bir üründür. Özellikle son dönemlerde renkli saç modasının yaygınlaşması ve beğenilmesi ile birlikte renkli wax çeşitleri de üretilmiş ve kullanıcılar tarafından çok sevilmiştir. Bu saç ürünü saça geçici olarak renk vermek, normalde cesaret edilemeyen kırmızı, mavi, pembe ve mor gibi marjinal renkleri kısa süreli de olsa kullanabilmek için üretilmiştir. Saçınızı yıkayıncaya kadar kalıcılığını korumaktadır.

Wax Kullanımı
Saç ürünleri arasında bal mumu ya da jöle kıvamında yapısıyla wax saç şekillendirmedeki başarısı ile tercih edilen ürünler arasındadır. Kullanmayı düşünenler için ise wax kullanımının nasıl olduğu merak edilmektedir. Öncelikle ürünü temiz saça uygulamaya özen gösteriniz. Bu noktada saçlarınızın kuru olması gerekmektedir. Saçlarınızın şeklini koruması amacıyla az bir miktar alacağınız waxı avuç içinizde ısıttıktan sonra saçlarınıza kolayca uygulama yapabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Mustafa Değirmenci ile yeniledi...
Sonraki Haber Başkan Kılıç’tan tam zamanlı kreş müjdesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?