ANA SAYFA > SPOR > Var mı Pınar Karşıyaka'ya yan bakan?

Var mı Pınar Karşıyaka'ya yan bakan?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Var mı Pınar Karşıyaka'ya yan bakan?

Türkiye Basketbol Ligi 19.haftasında Pınar Karşıyaka sahasında konuk ettiği Anadolu Efes'i 92-84'lük skorla mağlup etti.

Karşıyaka Arena'da oynana mücadelenin ilk çeyreğini 20-13 önde geçen ev sahibi Pınar Karşıyaka, soyunma odasına da 41-39 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte lk kez rakibini yakalayan Anadolu Efes(53-53) karşısında savunmasını sertleştiren yeşil kırmızılı ekip tekrar üstünlüğü ele aldı ve son bölüme girilirken 63-62'lik skoru yakaladı. Üçüncü çeyreğe taraftarının müthiş desteğiyle hızlı başlayan Kaf Kaf, bitme 6 dakika kala 9 sayılık üstünlüğü yakaladı:74-65. bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü bırakmayan Ufuk Sarıca'nın ekibi sahadan da 92-84'lük skorla galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Jon Diebler 24 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Boby Dixon 16 sayı-6 asist, Juan Palacios 13 sayı-4 ribaunt, Cemal Nalga 10 sayı-2 ribaunt-3 asist, Kenny Gabriel 9 sayı, Darrly Strawberry 7 sayı-6 ribaunt-4 asist, Erkan Veyseloğlu 5 sayı-5 ribaunt, Barış Hersek ve Soner Şentürk 4'er sayıyla galibiyeti getiren isimler oldular.

Anadolu Efes'te ise Matt Janning 17 sayı, Thomas Huertal 15 sayı-5 asist, Dario Saric 13 sayı-8 ribaunt, Nenad Krstic 10 sayı-8 ribaunt, Stephane Lasme 8 sayı-4 ribaunt, Cedi Osman 7 sayı-7 ribaunt, Emircan Koşut 5 sayı, Milko Bjelica 4 sayı, Furkan Korkmaz 3 sayı ve Doğuş Balbay 2 sayı ile mücadele ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Arena'da Özgecan Aslan unutulmadı!..
Sonraki Haber En hızlı gol Karşıyaka'da atıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?