ANA SAYFA > GÜNDEM > Vali Köşger yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret etti

Vali Köşger yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vali Köşger yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralananlardan 52’si tedavileri için askerî uçakla İzmir’e getirildi.

Yaralıların 6’sı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma, 9’u Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma, 26’sı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma, 11 çocuk yaralı ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Kahramanmaraşlı çoğunluğu çocuk olan 15 yaralı vatandaşımızı ziyaret eden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu yaralılar hakkında, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve Başhekim Doç. Dr. Mehmet Zeynel Keskin’den bilgi aldı.

Çeşitli servislerde tedavileri süren vatandaşlarımıza hastane personelinin elinden gelen gayretle tedavi hizmeti vereceğini aktaran Vali Köşger, hastanede yaralıların güvenlik ve sağlıklarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci kendisinin de yakından takip edeceğini bildirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Biz o umudu yaşatacağız
Sonraki Haber Eğitim ve öğretime verilen ara 1 hafta daha uzatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?