ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Uzun Abiye

Uzun Abiye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uzun Abiye

Uzun abiye modelleri her zaman popüler olan tasarımlar arasında yer alırlar.

Uzun abiye modelleri her zaman popüler olan tasarımlar arasında yer alırlar. Abiye birçok stil ve renkte gelir. Siyah bir gece elbisesi, çoğu kadının gardırobunun temelini oluşturur. Çünkü herhangi bir kıyafeti giyebilir ve çok az çabayla zarif görünebilir. Abiye genellikle eteğin alt kısmında genişleyen bir veya daha fazla kumaş katmanıyla askısız veya kolsuzdur. Boyun çizgisi, tercihinize ve vücut tipinize bağlı olarak yuvarlak, kare veya V şeklinde olabilir.

Bugün birçok farklı türde uzun abiye elbisesi mevcuttur. Parlak bir yapıya sahip alt kısmı genellikle çok doludur ve fazla hareket alanı sağlamayan sıkı bir korsajı vardır. Bu tasarımlarda genellikle, giyen kişi bir koridorda yürürken veya bir dans pistinde yürürken arkasından gelen uzun kuyruklar bulunur.

Uzun abiye, balo veya akşam yemeği partisi gibi bir akşam etkinliği sırasında bir kadın tarafından giyilen herhangi bir elbisedir. Abiyeler geleneksel olarak kraliyet mensupları tarafından giyilirdi, ancak şimdi daha çok, sade ve gösterişli görünmek isteyen ortalama insanlar arasında yaygınlaşıyor. https://www.tiah.com.tr/uzun-abiye sayfasında yeni modelleri görebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıpranmış Saçlar İçin Saç Serumu Ürünleri  
Sonraki Haber Kaymakam Demir: Gazilere çok yakıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?