ANA SAYFA > İZMİR > Urla'da eğitime destek

Urla'da eğitime destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla'da eğitime destek

İzmir Yardımsevenler Derneği Kuşçular İlkokulu’nda hayırseverler tarafından yapımı gerçekleştirilen yerlerin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini kesen Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can; “En büyük yatırım eğitme olan yatırımdır. Emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

Okula, Urla Eğitim Vakfı İclal Aydın sponsorluğunda sanat atölyesi, Urla Artı Beton Serdar Güldaş tarafından okulun bütün tuvaletleri yeniden yapıldı. Hayırsever Veli Aslı Ersöz ise okula Atatürk köşesi yaptırdı.
 
Eğitime her zaman destek olacaklarını bir kez daha vurgulayan Kaymakam Önder Can; “Eğitim her daim önceliğimiz olmuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için elimizden geleni yapacağız. Hayırseverlerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 20 yıl sonra yeniden...
Sonraki Haber Büyükşehir’in 14 Şubat etkinlikleri gün boyu sürecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?