ANA SAYFA > İZMİR > Üniversite adayları için Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliği

Üniversite adayları için Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üniversite adayları için Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliği

Üniversiteli olmak isteyen dört milyondan fazla aday için üniversite tercih zamanı başlarken, Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliğinde öğrencilerin kendilerine en uygun meslek ve üniversiteyi seçmeleri için danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Gençlerin üniversiteye yerleşmelerinde sağlıklı sonuçlar elde etmeleri amacıyla Yaşar Üniversitesi ile işbirliği yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü gençlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tercih süresi boyunca Çiğli Belediye Eğitim Merkezi ÇiBEM’de hem Yaşar Üniversitesi’nin uzmanları hem de belediye eğitim merkezi uzmanları öğrencilere destek olacak. Üniversite adayları hafta içi her gün 8.30-17.30 saatleri arasında 0232 935 55 35 nolu telefonu arayarak randevu alabilirler. 

Gümrükçü: “Danışmanlık hizmeti çok önemli”
Başkan Gümrükçü “Gençlerimizin doğru tercih yapabilmeleri, mutlu olacakları bölümlerde eğitimlerini sürdürebilmeleri için ilk etapta iyi bir danışmanlık hizmetini önemsiyoruz. İkinci adım ise çok uzun ve meşakkatli: Mutlu olacakları bir işte çalışabilecekleri bir Türkiye yaratmak. Ama emin olun yaratacağız. Başka çaremiz yok. Şu anda üniversite mezunları üniversite mezunu olmayanlara göre daha zor iş buluyor. Araştırmalara göre mezunların %40’ı işsiz. Mezun olup iş bulabilen kişilerden çok azı kendi mezuniyet alanında iş bulabiliyor. İş bulanların üçte biri asgari ücretle çalışıyor. Bu gidişatı değiştirmek zorundayız. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyorum ” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar Belediyesi’nden yangın bölgesi için dayanışma kampanyası
Sonraki Haber KSK'den yeni oluşum: Bornova Belediyesi Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?