ANA SAYFA > GÜNDEM > Umuda pedal çevirdiler

Umuda pedal çevirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Umuda pedal çevirdiler

Umuda Pedal Derneği her yıl düzenledikleri farkındalık ve destek sürüşlerini bu yıl da TÜRGÖK ( Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı) için Beyaz Baston Haftası kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Organizasyonu ile gerçekleştirdi.

İzmir’den pek çok TÜRGÖK dostu bisikletçinin de katıldığı bisiklet sürüşü Karşıyaka Bostanlı’da başladı ve İnciraltı Engelliler Parkı’nda son buldu. Tüm organizasyonu İzmir Büyükşehir Belediyesinin üstlendiği etkinliğe Eşpedal Derneği üyeleri de Tandem bisikletleri ile katıldı.

Organizasyona katılan Umuda Pedal Derneği üyeleri başta olmak üzere tüm bisikletçilere teşekkür eden TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan, 19 yıldır Görmeyenlerin eğitimlerine ve kültürel gelişimlerine destek olmak amacıyla kabartma ve sesli kitaplar ürettiklerini söyledi.  TÜRGÖK’ün tüm bu hizmetlerini destekçileri sayesinde üyelerine ücretsiz olarak yaptığını belirten Yazgan, “Özellikle görmeyenlerin eğitiminde kabartma kitapların önemi bilindiği için Kitaplık bünyesinde bulunan binlerce kabartma kitabın arttırılması ve üyelerinin bu kitaplardan ücretsiz olarak faydalanması için yapılan destekler büyük bir önem taşıyor. TÜRGÖK’e bağış yaparak; Görmeyenlerin daha çok Kabartma ve sesli Kitaba erişmesi sağlanıyor. Kitaplığa TÜRGÖK Fonzip Bağış Linki: https://fonzip.com/turgok/e-kartlar/satin-al?cid=4271 üzerinden de bağış yapılabiliyor” dedi.

Umuda Pedal Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mazhar Çelikoyar ise TÜRGÖK gibi ülkemiz için çok değerli bir kurumu ile ortak bir projede buluşmanın kendileri için onur olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tribünde Kemal Baysak'ı andılar
Sonraki Haber İzmirli seyyar, Hindistan'da İzmir'in sokak lezzetlerini anlatacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?