ANA SAYFA > EĞİTİM > Ulusal Staj Programı öğrencileri ile toplantı yapıldı

Ulusal Staj Programı öğrencileri ile toplantı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ulusal Staj Programı öğrencileri ile toplantı yapıldı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, Ulusal Staj Programı kapsamında başvuruda bulunup İl Koordinatörlüğü tarafından staja kabul edilen öğrencilerle değerlendirme toplantısı yapıldı. Cemil Meriç Toplantı Salonunda İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve öğrenciler bir araya geldi.

Ülkemiz genelinde üniversiteler bünyesinde Yükseköğretim okullarında verilen programa özgü olarak belirlenmiş teorik ve uygulamalı dersler dışında, öğrencilerin öğretim programlarıyla kazandırılması öngörülen mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmeleri, sektörü tanımaları, iş hayatına uyumları, gerçek üretim ve hizmet ortamında yetişmeleri amacıyla planlama yapıldı. Bu planlama kapsamında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde "Ulusal Staj Programı" uygulamaya kondu. Staj başvuruları Kariyer Kapısı Çevrim İçi Platformu’nun “https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet adresi üzerinden alındı. Başvuruda bulunan öğrenciler il koordinatörlüğü tarafından staja kabul edilerek branşları ile alakalı birimlerde staja başladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür; Programın uygulamaya konmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Ulusal Staj Programı" kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan öğrencilere başarılar dileyen Yentür bir süre öğrencilerle sohbet etti. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünyanın yıldızları Dikili’de buluşuyor
Sonraki Haber Karabağlar’da 30 Ağustos coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?