ANA SAYFA > SPOR > Uluğ'dan Karşıyakalılara çağrı...

Uluğ'dan Karşıyakalılara çağrı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluğ'dan Karşıyakalılara çağrı...

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, Karşıyakalıları KSK’ye üye olmaya, üyelerin de yıllık aidatını ödemeye davet etti.

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ Karşıyaka Spor Kulübü’nün 2023 yılı için belirlenen aidatının aylık 25 TL, yıllık da 300 TL. olduğunu ifade ederek, “Lütfen bunları geciktirmeden ödeyelim ve üyelik vecibemizi yerine getirelim. Bu yasal bir zorunluluk” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, şu açıklamayı yaptı:
“Karşıyakalıları, eğer üye değilse Kaf Sin Kaf’a üye olmaya davet ediyorum. Tüzüğümüz gereği ilk başvuru ücreti yıllık aidatın en az 5 misli olması gerektiği için 1500 TL. Yıllık aidat ile birlikte yeni üye olmak isteyen birisi toplamda kulübe yasal olduğu için 1800 TL ödemesi gerekecek. Üye olabilmek için en az 5 yıldır kulübümüze üye olan 2 kişinin referansı gerekli. Referans verecek kişilerde 1 yıl içinde en fazla 5 kişiye referans olabiliyorlar. 2 tane foto, e devletten adli sicil kaydı, nüfusun fotokopisi de gerekli. Bir de KSK gibi başka bir spor kulübüne üye olmaması da gerekiyor.”
Uluğ, tüzükteki maddeleri de şöyle aktardı:
“ASİL ÜYELİĞE KABUL İŞLEMİ Madde 8- Derneğe asil üye olmak için başvuran kişiler; a) Basılı üyelik başvuru formunu doldurmak. b) Formdaki bilgilerin doğruluğunu imzası ile belirtmek. c) Kaydı açık en az beş yıllık iki asli üye tarafından başvurusu önerilmiş olmak. d) Yeteri kadar fotoğraf vermek suretiyle aday üye olurlar. 1- Yönetim Kurulunca üyeliğe başvuran kişinin basılı başvuru formu Dernek Merkezinde özel yerlerde yedi gün süre ile asılı bırakılır. 2- Asil üyeler, aday hakkındaki itirazını yazılı olarak Sicil Kuruluna bildirirler. 3- Sicil Kurulunun asil üyeliğe kabul karar ve işlemi başvuran kişinin giriş ödentisi ile yıllık ödentisinin tümünü ödemesi halinde tamamlanır ve yazılı olarak Yönetim Kuruluna bildirir. 4- Üyelik iç in başvuran aday, üyeliğe hangi ayda kabul edilmiş olursa olsun o yıla ilişkin ödemeyi tam olarak öder.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 4 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel’den internet siteleri ile ilgili düzenlemeye tepki
Sonraki Haber Karşıyakalı girişime yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?