ANA SAYFA > SPOR > Uluğ’dan çağrı: KSK’ye üye olun…

Uluğ’dan çağrı: KSK’ye üye olun…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluğ’dan çağrı: KSK’ye üye olun…

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, Karşıyaka Spor Kulübü’ne üye olmayan Karşıyakalılara seslenerek; “Karşıyaka ile özdeşleşen, yaşadığımız kutsal toprakların en önemli varlıklarından birisi olan KSK üyeleriyle yaşar. Ona sahip çıkmak için üye olmayan Karşıyakalıları üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Daha önce Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek’i Karşıyaka Spor Kulübü’ne üye yapan Noyan Uluğ, bu kez de Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür’ün üyelik işlemlerini imzaladı. Uluğ, Tarım Müdürüne de KSK Formasını hediye etti.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, Noyan Uluğ’a teşekkür ederek “üyeliğimin anısına adıma yaptırılan formayı Kulübümüz adına Sicil Kurulu Başkanımız Sn. Noyan Ulug takdim etti. Karşıyaka Spor Kulübü üyeliğimin anısına adıma yaptırılan formayı Kulübümüz adına Sicil Kurulu Başkanımız Sn. Noyan Uluğ’dan almanın mutluluğunu yaşadım. Doğup büyüdüğüm bu kutsal topraklarda hizmet edebilmenin verdiği mutluluğun yanında, böylesine köklü ve 110 yıllık bir spor kulübünün bir parçası olmanın verdiği mutluluk tarif edilemez” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Günü etkinliklerine başladı
Sonraki Haber Çiğli’de saha çalışmaları hız kesmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?