ANA SAYFA > SPOR > Uluğ: 110. Yılımızda stadımız otopark oldu!

Uluğ: 110. Yılımızda stadımız otopark oldu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluğ: 110. Yılımızda stadımız otopark oldu!

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, Karşıyaka Stadı'nın yapılmamasını bir kez daha eleştirdi.

Noyan Uluğ, "Ne acı gerçek ki bugün şanlı tarihi olan kulübümüzün 110. kuruluş yılını kutluyoruz. Ama benim için acıyor, sızlıyor. Bugün Karşıyaka Stadı'nın yıkılan, dümdüz olan ve yıllardır çöplüğe dönen, yapılmayan stadımızın bugün otopark olduğunu görmek içimi acıttı. Bu nedenle 110. kuruluş yıldönümümüzü buruk kutluyorum" dedi.
Noyan Uluğ, daha sonra yıkılan, projelendirilen yapılmayacak denilen Altay ve Göztepe Statlarının yapıldığını, maç oynanmaya devam ettiğini belirterek, "Karşıyaka Stadı yıkıldığında yeni stat yapılacak diye yıkıldı. Hiç bir zaman için de ne AVM, ne konut yapılması gündeme bile gelmedi. Ne acıdır ki, yıkılan stadın yerine yapılacak stat bir türlü yapılmadı. Artık suçlayacak kimse de kalmadı. Herkes kendi havasında. Ama gerçek Kaf Sin Kaflıların, benim için yanıyor" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı taraftarı yalnız bırakmadı
Sonraki Haber Kızılay Haftası Kutlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?