ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ulamış Köy Tiyatrosu Amerika’da

Ulamış Köy Tiyatrosu Amerika’da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ulamış Köy Tiyatrosu Amerika’da

Seferihisar’ın Ulamış Köyü’nde Seferihisar Belediyesi bünyesinde oluşturulan Ulamış Köy Tiyatrosu kıtalar arası bir üne ulaştı.

Yönetmen Berkay Taşkan tarafından belgeselleştirilen Seferihisar Belediyesi Ulamış Köy Tiyatrosu Belgeseli, Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinde bulunan Docademia platformunun düzenlemiş olduğu 3. Kısa Belgesel (Docademia’s 3rd Short Documentary) Festivali’nde resmi seçki bölümüne seçilmeye hak kazandı. Farklı kültürlere ait sesleri, fikirleri, renkleri dünyaya duyurmayı amaçlayan Docademia platformu sayesinde Ulamış Köy Tiyatrosu Belgeseli’ni binlerce üniversite öğrencisi izleme fırsatı yakalayacak.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘’Seferihisar sanat alanında her zaman ön planda olmuştur. Ulamış’ta başlayan bu hareket ile köylü kadınlarımızın hayatları değişti. Seferihisar Belediyesi olarak sanata değer veriyor, sanatçıları destekliyor ve yeni sanatçıların çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu belgesel ile köy yaşamının gerçekliği bir nebze de olsa oradaki insanlara aktarılabilirse ne mutlu bize. Belgeselin çekim sürecinde emeği geçen herkesi kutluyorum’’ diyerek mutluluğunu dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi kaçak yapıya geçit vermeyecek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Birkan Batuk askerlik sonrasına kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?