ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca'ya imza töreni düzenlenecek

Ufuk Sarıca'ya imza töreni düzenlenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca'ya imza töreni düzenlenecek

Pınar Karşıyaka'da büyük başarılara imza atan başantrenör Ufuk Sarıca ile anlaşma sağlanması taraftarı sevindirirken, yönetim deneyimli çalıştırıcıya görkemli bir imza töreni gerçekleştirecek.

Gelecek salı saat 19.00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda taraftara açık imza töreni yapılacağı bildirilirken, Sarıca'nın Pınar Karşıyaka'da kazandığı Süper Lig, Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı kupalarının da sergileneceği belirtildi.

Başkan Turgay Büyükkarcı, Sarıca'nın Karşıyaka ile özdeşleştiğini söyledi. Büyükkarcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Karşıyaka Spor Kulübü tüm branşlarıyla Türk sporunun ana kolonlarından bir tanesidir. Karşıyaka basketbol takımı da 53 yıldır aralıksız Süper Lig'de oynayan, hiç kuşkusuz Türk basketbolunun en temel taşıdır. Çeşitli nedenlerle başarısız geçen son 3 yılın arkasından yeni bir hikaye yazmak, yeniden yapılanmaya gitmek, sesizimi Avrupa ve ülkede tekrar duyurabilmek adına bir projeye başladık. Projemizin başına da ülkemizin en değerli koçlarından biri olan, hem camiamızda hem Milli Takım'da koç olarak önemli işlere imza atmış ve kulübümüzle özdeşleşmiş Sayın Ufuk Sarıca'yı koç olarak getirdik. İhtiyacımız olduğu bir zamanda beni kırmayarak teklifi kabul eden hocamıza şahsen teşekkür ediyorum. Camiamızı tekrar heyecan içinde görmek bizi çok mutlu ediyor."

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir-Avrupa işbirliği için dev adımlar
Sonraki Haber Dünya Şampiyonu Bostanlıspor adına yarışacak…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?