ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Bu hataları yapmamamız lazım

Ufuk Sarıca: Bu hataları yapmamamız lazım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Bu hataları yapmamamız lazım

FIBA Europe Cup'ta grubunu lider tamamlayarak bir üst tura adını yazdıran Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “İlk olarak grubu birinci sırada tamamladığımız için mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. İkinci tur gruplarında yine hedefimiz ilk ikide yer alıp bir üst tura çıkmak olacak. Bugün oynadığımız basketbolun iki farklı yönü vardı. Başta çok akıcı ve çok zevkli bir basketbol oynadık ama özellikle son bölümde yaptığımız hatalar bizi maçı kaybetme noktasına getirdi. Bu hatalar üzerine, özellikle de genç oyuncularımızla konuşmamız gerek. Maç ne durumda olsun ne şekilde giderse gitsin bu hataları yapmamamız lazım. Sonuçta uzun bir maraton oynuyoruz ve bu bizim için yalnızca prestij maçıydı. Grubu lider tamamladığımız için tüm takımı kutluyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da ikinci tur maç programı belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?