ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Bu galibiyeti Özgür Soylu'ya armağan ediyoruz

Ufuk Sarıca: Bu galibiyeti Özgür Soylu'ya armağan ediyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Bu galibiyeti Özgür Soylu'ya armağan ediyoruz

ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Doğa Sigorta'yı 29 farkla yenerek liderliğini sürdüren Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Müthiş bir maç oynadık. Sezon başından bu yana yaptığımız savunma bugün de sahada fark yarattı. Bugün farklı kazandık ama Galatasaray Doğa Sigorta, koç Ertuğrul Erdoğan ile birlikte bir sistem yaratmış ve sezon başından bu yana çok önemli galibiyetler almış bir takım. Onlara bundan sonrası için başarılar diliyorum. Maçın başında savunma kısmını iyi yapmamızın sonrasında Amath ve Yunus’un hücumdaki performanslarıyla ilk yarıda maçı kontrol altına aldık. Çok net bir galibiyet almamız nedeniyle mutluyuz. Taraftarımıızın göstermiş olduğu ilgi ve sevgi de bizi her geçen gün daha büyük bir takım yapıyor. Son olarak liderliğimizi devam ettirdiğimiz bu haftada taraftarlarımızın Özgür Soylu için yapmış olduğu organizasyona dikkat çekmek istiyorum. Özgür Soylu hem Karşıyaka semtinin hem de Karşıyaka taraftarının çok değer verdiği bir isim. Özgür Soylu’ya bir kez daha Allah’tan rahmet ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu galibiyeti takımımla birlikte ona armağan ediyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Mehmet Erdem Marmara Akademi’yi ağırlıyor
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır'ın kızı dünya evine girdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?