ANA SAYFA > GÜNDEM > Ucuz Elektrik Platformu'ndan Karşıyaka'da basın açıklaması

Ucuz Elektrik Platformu'ndan Karşıyaka'da basın açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ucuz Elektrik Platformu'ndan Karşıyaka'da basın açıklaması

Elektrik faturalarına gelen zam ile tüm Türkiye’de kurulan Ucuz Elektrik Platformu, Karşıyaka’da basın açıklaması yaptı.

İzmir’de vatandaşın elektrik faturaları cep yakıyor. Elektrik dağıtım şirketlerinin uygulamış olduğu zam İzmirlileri isyan ettirdi. Ucuz Elektrik Platformu İzmir, “Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma” başlığı altında İzmirliler, yerel kurum ve kuruluşlar ile basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Başkanı Göksu Nacar yaptı. Nacar, “Elektrik dağıtım şirketlerine indirimler, halka ise bindirimler yapılıyor! Halk yüksek zamların altında eziliyor. Esnaf, genç, emekli, çiftçi, işçi, kısaca bütün halk, bu zamların altında eziliyor. Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez! Ucuz elektrik milletimizin haklı talebidir. Türk Gençliği çalışmak ve üretmek istiyor. Sanayici üretim durmasın istiyor. Esnaf maliyetler artmasın, istihdam alanları daralmasın, üretim azalmasın istiyor. 84 milyon kamulaştırma istiyor” diyerek elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması gerektiğini vurguladı.

İzmir’in tüm ilçelerinde elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması gerektiğini vurgulayan Nacar, “Geleceğimiz ya aydınlık ya karanlık olacak. Türkiye batmayacak, üretim durmayacak, ışıklarımız sönmeyecek! Öyleyse milletin cebindeki paraya göz diken o özel şirketler kamulaşacak. Haklı taleplerle başlayan kitlesel eylemlerde üreticilerimizle yan yana, omuz omuzayız. Ucuz Elektrik Platformu olarak, İzmir’in her yerinden vatandaşların taleplerini seslendiriyoruz. İzmir’in her bir noktasında imza masaları açıyoruz. Türk milleti ‘’Enerji dağıtımı devlet eliyle yapılsın, özel şirketlerin karı milletin omuzlarına yüklenmesin.’’ diyor. Hükümet yetkililerine sesleniyoruz, Üretim ve güvenlik için derhal kamulaştırma zamanıdır” dedi.

Basın açıklamasının ardından Ucuz Elektrik Platformu İzmir, Karşıyaka Çarşı’da imza çalışmasına devam etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yetişkin: Tansaş ruhunu yeniden canlandıracağız
Sonraki Haber Birbirinden Kaliteli Pilot Kalem Çeşitleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?