ANA SAYFA > GÜNDEM > TYSD’li yardımseverler, öğrencilere Cumhuriyet Bayramı hediyesi için toplandılar

TYSD’li yardımseverler, öğrencilere Cumhuriyet Bayramı hediyesi için toplandılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TYSD’li yardımseverler, öğrencilere Cumhuriyet Bayramı hediyesi için toplandılar

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi, ilkokul öğrencilerine Cumhuriyet Bayramı hediyesi bot ve mont için toplandı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi, Batman’ın Kozluk İlçesindeki ilkokul öğrencilerine Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak gönderilmek üzere üşümesinler diye bot ve mont kampanyası için kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nin dezavantajlı bölgelere yaptığı yardımlar çerçevesinde geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaklaşık 50 öğrenciye kırtasiye ve Karşıyaka Spor Kulübünün (KSK) atkılarını göndermişti. 
Bir çocuğun gönderilen boya kutusu ile uyuduğunu duyan TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan, bu kez çocuklar üşümesin diye Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak gönderilmek üzere bot ve mont yardım kampanyası düzenledi. 

Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Parkında düzenlenen kahvaltıya İlçe Müftüsü İsa Gürler, İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Müjde Harput Apak, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve yüze yakın yardımsever katıldı.

TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan burada yaptığı konuşmada Konya, Şırnak, İzmir, Batman… fark etmeksizin dezavantajlı bölgelere yardımda bulunduklarını belirterek şunları söyledi. “Bizim adımızın başında Türkiye var. Yani doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile gücümüz yettiğince... Çağının çok ötesi bir İslam alimi İbn-i Haldun un o güzel sözünde olduğu gibi “Merhamet masum olduğu için her kalbe misafir olmuyor.” Oysa evrende aklımızla, mantığımızla ve hepsinden önemlisi kalbimizle bir yer işgal ediyoruz. Akıl duygularımızın üzerinde bir üstünlük kurduğunda toplumdaki varlığımız hiçleşir ruhen yaşadığımız çağ taş devrine dönüşür. Davetimize geldiniz, her daim derneğimizin destekçisi oldunuz, sağ olun var olun hoş geldiniz.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar'da asfaltlamalar yoğun şekilde sürüyor
Sonraki Haber KODA'dan Kuva-yi Milliye konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?