ANA SAYFA > SPOR > TYF Milli Takımlar Buluşması gerçekleştirildi

TYF Milli Takımlar Buluşması gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TYF Milli Takımlar Buluşması gerçekleştirildi

2019 yılı uluslararası yarışlarda gençlik sınıflarında ülkemizi temsil etmeye hak kazanan sporcuların ve başarıları sebebi ile uluslararası yarışlarda görev alacak antrenörlerin katıldığı “TYF Milli Takımlar Buluşması” Seferihisar Euphoria Aegean Resort & Spa Otel’de 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Buluşmanın ilk gününde farklı sınıflarda yarışan Milli Takım sporcularını bir takım haline getirmek ve gelecekte Türk Yelkenciliği’ni yönetecek bu elit topluluğu kaynaştırma amacı ile Teamworks firması tarafından çeşitli aktiviteler yapıldı.
Buluşmanın ikinci gününde ise Milli sporcular karma ekipler halinde Türk Yelkenciliği, sportif ve sınıf yapılanması ile yelkenin bilinirliğinin arttırılmasından başlayarak Olimpik kampanyaya uzanan yol ile ilgili yapının analizi ve çözüm önerileri ile ilgili proje yaptılar. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’ın moderatörlüğü ile ekiplerin grup sözcüleri projelerini kürsüden dile getirdi. Projelerin paylaşılmasından sonra Başkan Akdurak Milli Takım sporcularını ve antrenörlerini sahneye davet ederek tebrik mektuplarını iletti ve uluslararası yarışlarda şans diledi.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak gerçekleştirmiş oldukları bu çalışmaların TYF tarafından rapor haline getirileceğini belirtirken Milli sporcuların sundukları çözüm önerileri ve modellerinin son derece rasyonel ve başarılı olduğunu söyledi. 

Başkan Akdurak “Bu etkinlikteki amacımız farklı sınıflarda farklı yarış yerleri nedeniyle daha önce hiç karşılaşmamış olan Milli sporcularımızı birbirleriyle kaynaştırmak, bir takım haline getirebilmekti. İki gün sonunda hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok verimli bir buluşmayı geride bıraktık. Bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Akdurak sözlerini şöyle tamamladı: “Buluşmanın başından sonuna kadar konuşmaları ile programa anlam ve renk katan KÜDENFOR Kurucu Direktörü Emekli Amiral Cem Gürdeniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Saral’a, faaliyete katılan TYF İcra Kurulu Üyeleri Ceyhun Üstüner, Melih Dilikoğlu ve Hakan Yenigün ile organizasyonun eksiksiz gerçekleşmesini sağlayan başta Sportif Direktörümüz Fatih Özmen ve Genel Koordinatörümüz Fulya Tüfenkçüoğlu olmak üzere tüm TYF çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

TYF Milli Takımlar Buluşması, takım ve bireysel fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar çifti iftar verdi...
Sonraki Haber Çevreci projeye 200 bin euro hibe

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?