ANA SAYFA > GÜNDEM > Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.

Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.

İzmir’deki işletmelerin salgın sürecine uyumunu kolaylaştırmak ve İzmir’in güvenli biçimde bu süreci atlatmasını sağlamak amacıyla oluşturulan Turuncu Çember Sertifikası için başvuruda bulunan Kent A.Ş., tesislerinin hijyenik ve güvenilir mekanlar haline dönüşmesini hedeflemişti.

Kent A.Ş’nin faaliyette olan tesislerine İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından 5 saat süren “Turuncu Çember Sertifikası” denetimi yapıldı. Tesislerde incelemelerde bulunan kurul, Kent A.Ş.’nin hizmette olan üç tesisine de tam not verdi. Ekmeklerin ambalajlı olarak servis edilip edilmediği, dezenfektan bulunup bulunmadığı, klima filtrelerinin yetkili şirket tarafından düzenli olarak temizlenip temizlenmediği gibi 52 kriteri denetleyen İzmir Turizm Hijyen Kurulu, Kent A.Ş. tesislerinin Turuncu Çember Sertifikası için gerekli koşulları sağladığını onayladı. 

Turuncu Çember Sertifikası hakkında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay "Karşıyaka Belediyesi Kent A. Ş. olarak pandemi sürecine çok hızlı reaksiyon verdik. Vakanın ilk açıklandığı günden bugüne kadar tüm tesislerimizde üst düzey önlemler aldık. Turuncu Çember bu aldığımız önlemlerin taçlanması anlamına geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı uygulamayı Karşıyaka'da ilk alan tesisler olarak öncülük ediyoruz. Karşıyakalı hemşehrilerimiz güvenle tesislerimize gelebilirler. " dedi.

Turuncu Çember Sertifikası için Kent A.Ş.’ye ait Tersane Kafe, Park Kafe ve Denizkent Self Kafe’de tören düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Dairesi Başkalığı Turizm Şube Müdürlüğü yetkilileri Ayrin Sevih Başçiftçi, Yasemin Atabay, Helin Özcan tarafından Kent A.Ş. adına Kent A.Ş. Tesisleri Yöneticisi Akif Özcan ve Kent A.Ş. Kent Medya Yöneticisi Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz’e  “Turuncu Çember Sertifikası”  teslim edildi. 
Kent A.Ş. Covid-19 pandemisine karşı yaptığı çalışmaların tescili niteliğinde olacak olan Turuncu Çember Sertifikasını hak etmenin gururunu yaşarken, yakında açılacak tesisleri için de başvuruda bulunacağını bildirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeniden merhaba...
Sonraki Haber Süper Ligdeki salgın Covid-Dedikodu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?