ANA SAYFA > MEDYA > Türkiye’nin en büyük Uluslararası Basın Akademisi kuruluyor

Türkiye’nin en büyük Uluslararası Basın Akademisi kuruluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye’nin en büyük Uluslararası Basın Akademisi kuruluyor

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Avrupa Gazeteciler Birliği (Association of European Journalists -AEJ) Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr. Doğan Tılıç, İspanyol gazeteciler Javier Fernandez Arribas ve Antonio Sanchez Solis ile bir araya geldi.

İGC Başkanı Gappi, İzmir'in turizmde Akdeniz incisi kültür kenti olduğuna dikkat çekti. Gazetecilik mesleğinin Hasan Tahsin' in izinde sürdüğünü paylaşan Gappi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü Avrupa Birliği ve Hollanda Kraliyeti destekli projeleri hakkında bilgi verdi.
 
İspanyol gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Gappi, birlikte yeni iş birliklerine hazır olduklarını söyleyerek gerçekleştirmek için hazırlıkların başlatıldığı Uluslararası Basın Akademisi’ni anlattı.
                                                
Türkiye'nin en büyük basın akademisini İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştireceklerini ifade eden Dilek Gappi, Akademide Avrupa Birliği Medya Örgütlenmesi ile Akdeniz Kentler Birliği Medya Ağı kuracaklarının bilgisini verdi.
 
AEJ Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Doğan Tılıç ve İspanyol Gazeteciler, akademi ile uluslararası iş birlikleri gerçekleştirmeye hazır olduklarını belirtti.
 
Soyer: Akademi yakın zamanda açılacak
AEJ üyeleri ile İGC heyetini ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile iş birliği halinde Uluslararası Basın Akademisi’nin yakında faaliyete geçeceğini söyleyerek, İzmir medyasına uluslararası gazetecilerle güç birliği imkanları sunulacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İyi Parti'li Çıray'dan İyi Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'na ziyaret
Sonraki Haber Sarıca: Yüzde yüz hazır değiliz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?