ANA SAYFA > İZMİR > Türkiye’de ilk: Çiğli’de Afet Müdürlüğü kuruluyor

Türkiye’de ilk: Çiğli’de Afet Müdürlüğü kuruluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye’de ilk: Çiğli’de Afet Müdürlüğü kuruluyor

Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Utku Gümrükçü idaresinde gerçekleşti.

Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı dirençli kent çalışmaları gündemiyle gerçekleştirildi. Afet İşleri Müdürlüğü'nün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü norm kadrosuna eklenmesi ile ilgili önerge meclise geldi ve komisyonlara havale edildi.

Gümrükçü: “Çiğli’yi dirençli kent hüviyetine kavuşturacağız”
Dirençli kent çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Utku Gümrükçü, “Elazığ ve İzmir’in ardından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ülkemizin deprem gerçekliğiyle yaşaması gerektiğini hepimize bir kez daha gösterdi. Çiğli Belediyesi olarak, bizde ilçemizi dirençli kılmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hükümet böyle bir norm kadro açınca biz de hemen harekete geçtik. Çiğli’nin ve Çiğlili hemşehrilerimizin tüm doğal afetlere karşı güvenliğini almak için çalışmalarımızı bu müdürlük bünyesinde devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Onat Tüneli’nin viyadük yolu 7 Mayıs’ta açılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaptan ayrıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?