ANA SAYFA > EĞİTİM > Türkiye Şampiyonları Müdür Kadıoğlu'nu ziyaret etti

Türkiye Şampiyonları Müdür Kadıoğlu'nu ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye Şampiyonları Müdür Kadıoğlu'nu ziyaret etti

TEKNOFEST 2023'te Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu Öğrencileri Karşıyaka Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nu ziyaret etti.

Elif Su Şengül, Irmak Baran, Beste Yaşaroğlu ve Ayla Diana Ağar’ın, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Sibel Killi danışmanlığında bir araya gelerek kurdukları ATA-Tech 35.5 takımının, “Dikkat Et Gözünü Seveyim” isimli projesi, TEKNOFEST 2023 İnsanlık Yararına Teknolojiler/Sağlık ve İlk Yardım Kategorisi İlkokul/Ortaokul Seviyesinde Türkiye 1.liği kazandı. 
Karşıyaka'ya Türkiye Şampiyonluğu getiren Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu Öğrencileri Karşıyaka Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, şampiyon öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayıp, onlara hediye takdim etti.  
Müdür Kadıoğlu öğrencilere "Sizlerle gurur duyuyoruz. Baha büyük başarılara imza atacağınıza hiç kuşkumuz yok" dedi. Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nun şampiyon öğrencileri de Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'na ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yıldız Voleybolcuları Türkiye Finallerine kaldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da özel bireyler sahne aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?